10 Ocak 2014 Cuma

Göçmen At Çiftliği'nde Midilli Gezisi

Zekeriyaköy'de kurulu iki açık, iki kapalı maneje sahip Göçmen At Çiftliğinde amatör ve profesyonel biniciler için her türlü imkân sunuluyor. European Pony Club standartlarında her yaşa ve seviyeye uygun eğitim programları arasında dresaj, üst seviyede binicilik, engel atlama, orman turları yer alıyor.

Beş yaş üzeri çocuklar binicilik dersleri alabilirken, daha küçük çocuklar ise haftasonu eğlencesi olarak ta istedikleri zaman gelip midilliye binebiliyorlar. Biz havalar güzelken zaman zaman midilliye binmek için gidiyoruz Göçmen At Çiftliğine. 









Tesis binicilik tesisi olmanın yanı sıra gerçek anlamda bir çiftlik.  İçinde bir adet doğal gölet de bulunan çiftlikte 250 adet büyükbaş hayvan, 300 baş koyun ve keçi ağırlıklı küçük baş hayvan bulunmaktadır. Bunlar tesislerin süt ihtiyacını karşılamak için arazi içinde bakılıyor.

250 dönüm arazi içine hayvan otlatma yeri ve mera olarak planlanan çiftlikte çeşitli kümes hayvanlarının yanı sıra, geyik, lama, devekuşu, flemingo, çeşitli sülün, turna, buflon ve kameron koyunları, değişik koyun cinsleri, cüce keçiler, sürüleri koruyan safkan kangal köpekleri ve değişik köpek cinslerine rastlayabilirsiniz.



Midilli gezisinin yanı sıra kafeteryasında kendi ürünleri olan süt yumurta gibi besinlerle kahvaltı yapabilirsiniz. Restoranın hemen yanında da çok da güzel bir çocuk oyun parkı bulunuyor.

Tesis Pazartesi hariç her gün 08.30-19.00 saatleri arasında açık. Giderken Göçmen At Çiftliği'ne ulaşım için sakın cebinizden Göçmen Çiftliği yazıp google mapste aratmayın, sahil kenarında farklı bir yer çıkıyor. Doğru adres burasıdır, krokiyi görüntülemek için burayı tıklayabilirsiniz. Telefonla 0212 202 78 29 'dan da yol tarifi ve diğer detayları sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder