16 Ocak 2014 Perşembe

Borusan Müzesi'nde Miro İle Heykel






Miro Sergisi'ne gidip hemen arkasından sergiyi anlatan bir yazı kaleme almıştım ki, bir kaç gün geçmeden sergi kapatıldı, ve şimdi de eserlerin sahte olduğu ortaya çıktı. Eserler sahte mahte ama biz gitmiş ve Miro'yu daha yakından tanımış bulunduk.

Sonrası ne olacak bilinmez ama Miro'yu merak eden, ya da heykel yapmaya hevesli çocuklar için Borusan Sanat'ta bu haftasonu Miro ile Heykel Atölyesi yapılacakmış.



Çalışma 7-11 yaş arası çocuklara uygun olarak tasarlanmış. 30 dakika süren rehberli kısa müze gezisinden sonra farklı yaş grupları için zorluk dereceleri belirlenmiş çalışmaya geçiliyor. Koleksiyonda yer alan üç boyutlu çalışmalardan yola çıkılarak, çocuklar tel, alçı bandaj ve boyaların kullanarak, çağdaş heykel çalışması yapacaklar.

18 Ocak Cumartesi günü 10.30-12.30 ya da 13.00-15.00 arası yapılacak atölyeler için mutlaka önceden yaptırmanız gerekiyor. Ulaşım detaylarına için burayı tıklayabilirsiniz.

Rumelihisarı'ndaki eski adıyla Perili Köşk diye tabir edilen Borusan Contemporary Sanat Merkezi'ne gitmeden önce, sahildeki birbirinden güzel kahvaltı mekanlarından birinde bir haftasonu kahvaltısı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder