20 Ocak 2014 Pazartesi

Kibritçi Kız Müzikali Ücretsiz Olarak Zorlu PSM'de

haftasonu yarıyıl sömestr tatilinde  çocuklarla yapılabilecek etkinlikler gidilebilecek mekanlarÇocukluğumuzun acıklı hikayelerinden Kibritçi Kız masalı, harika bir müzikal olarak, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde üstelik ücretsiz olarak oynanmaya başladı. Hikayenin sonunun acıklı bittiğini bildiğimden olsa gerek, ilk başlarda bu etkinliğe hiç sıcak bakmamış olsam da gidenlerden duyduğuma göre sonu mutlu sonla bitiyormuş.

Süresi biraz uzun olduğu ve çok fazla diyalog içerdiği için oyun broşürde yazdığı gibi 5 yaş üzeri çocuklara daha uygunmuş.  Fakat ücretsiz olmasına rağmen oldukça dekora, kostümlere v.s. para ve emek harcanmış, oldukça başarılı bir gösteri olduğu söyleniyor. Bakalım, gidersek göreceğiz.

Oyunda dans, mim, jonklörlük ve resim sanatları bir arada sunulurken, aynı zamanda sokak çocukları konusunda bir farkındalık yaratmak hedefleniyormuş.





İkinci perdede çocukluğumuzun meşhur sihirbazı Sermet Erkin sürpriz bir sihirbazlık gösterisi yapıyormuş.

haftasonu yarıyıl sömestr tatilinde  çocuklarla yapılabilecek etkinlikler gidilebilecek mekanlar

Oyun Nisan ayına kadar ücretsiz sergilenmeye devam edecek. Fakat gitmek için en az 1 hafta önceden davetiyelerinizi gişeden temin etmeniz gerekiyor.  Oyun tarih ve saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yarıyıl tatilinde çocukları nereye götürsek diye düşünen anne ve babalar, haydi Zorlu'ya...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder