12 Kasım 2014 Çarşamba

Çocuklarla Haftasonu Kilyos Tırmata Beach'teydik

Bu haftasonu havaların da güzelliğinden istifade ettik ve kendimizi çok sevdiğimiz Kilyos tarafına attık. Yeşiller içinde yaklaşık yarım saatlik bir araba yolculuğunun ardından, bu kez tercihimizi Tırmata Beach'ten yana kullandık.



Yazın haftasonları denize girmeye gittiğimiz Kilyos'u bahar aylarında da kumlarda oynamak, yürümek, ve ardından keyifli bir balık ziyafeti için yine tercih ediyoruz.







Tesadüfen gittiğimiz gün, oldukça romantik bir sürpriz evlilik teklifi anına da tanık olduk. Bu kişiler kim bilmiyoruz ama Allah tamamına erdirsin diyelim, mutluluklar dileyelim.







Kilyos'ta gidebileceğiniz diğer plajlar ise şöyle:

Uzunya Beach
Burasının avantajı, siz yemekleri ısmarlayıp beklerken çocuklar bir yandan yemekler gelene kadar kumda oynayabilir. Çünkü plaj ile restoran birbirine çok yakın.

Burc Beach
Restoran kışın açık mı emin değilim ama yaz aylarında Bodrum ya da Çeşme'deki plajları aratmıyor. Bir günlüğüne tatile çıkmış gibi hissediyorsunuz.

Dalia Beach
Çimlik alanı olması çok güzel. Yazın gitmeseniz bile çimlik alan koşturmak ve uçurtma uçurmak için ideal. Nitekim resmimizi buradan görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder