6 Kasım 2014 Perşembe

Haftasonu Çocuklarla Piknik - Polonezköy

Havalar güzelken çocuklarla haftasonu gezilecek en güzel yerlerden biri Polonezköy. Anadolu yakasında yer alan bir cennet. Birçok kendin pişir kendin ye işletmesi ve restoranlarıyla yaz kış hizmet vermekte. Çoğu işletme Polonyalılar tarafından işletiliyor ve konaklama imkanı da sunuyor.

Bizim en sık uğradıklarımız Stella ve Beyaz Bahçe. 

Stella'ya bundan 30 yıl önce ailemle giderken şimdi haftasonu kendi kızımla gidiyoruz. Hem dış hem iç mekanı mevcut. Değirmeni görülmeye değer. Geniş top oynama alanı, oyun parkı ve hamakları mevcut. Ayrıca Fındık adlı sevimli ata da binmek mümkün. Antika arabaları ve kapıda sizi karşılayan şirin dekorasyon da ilgi çekici. Etleri mekandan alıp mangalda kendiniz pişirebileceğiniz gibi restoranda sizin için pişirilebiliyor. Mekanda kahvaltı olanağı da mevcut. Çocuk dostu bir mekan.





Stella: 75. Yıl Caddesi Polonezköy
Tel: 02164323232

Beyaz Bahçe' nin iki tesisi bulunmakta, Stella ile aynı usülde etinizi oradan alıp pişirebilir veya restoranda pişirtebilirsiniz. Kahvaltı etmek de mümkün. Oyun parki, oyun alani mevcut. Düz ayak, engebesiz olması küçük çocuklu aileler için bir avantaj. 

Beyaz Bahçe: Cumhuriyetköy Merkez, Polonezköy
Tel: 0216 4345131



kaynak: www.foursquare.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder